Articole ziaristi amatori

Se zice ca de luni vor fi puse in circulatie 4 autobuze cu etaj, dupa modelul londonez.

Traseul va fi de la Piata Unirii pana la Casa Presei, pe traseul acestuia putand fi observate o sumedenie de obiective turistice, precum Arcul de Triumf, Casa Presei, Muzeul Satului, Parcul Herastrau, Palatul lui Jijinho, spalatoriile ambulante de covoare si piscinele gonflabile amplasate de indieni pe malul dambovitei, sau carutele/daciile pick-up ce strabat nestingherite acelasi traseu, in goana lor dupa fiare vechi, transportate in conditii de “maxima siguranta”.

Cersetorii de la semafoare nu mai sunt de mult o atractie turistica, nici bataliile din trafic, astfel incat, in eventualitatea unui banal ambuteiaj, calatorii-turist vor putea sa-si faca somnul de zi, tolaniti pe doua-trei banchete la etaj, ca doar n-or fi prosti sa plateasca 25 RON pentru un “tur de oras” pe care, la banii astia il faci cu taximetrul.

Doua curiozitati, ale bucurestenilor:
-ce dracu facem cu cablurile, ca Bucurestiul nu e Londra, capitala noastra are cablurile la vedere, prea aproape de sol
-cine poate rezolva urmatoarea problema? Matematica, clasa a III a (mai mult nu stiu, nu pot):
4 autobuze se deplaseaza pe un intinerar de 30 de km, traversand centrul capitalei si unele din cele mai fierbinti puncte, respectiv Casa Presei si Piata Unirii. Acestea vor fi nevoite, pe traseul lor, sa opreasca in 14 statii.
Intrebare pentru soferi: Cat dureasa deplasarea unui autobuz de la Unirii la Casa presei si inapoi, in conditii de trafic normal? Dar aglomerat?

Intrebare pentru calatori: Cat dureaza timpul de asteptare, in statii, in conditiile in care pe un traseu de 30 de km sunt 4 autobuze? (puteti folosi ca indicii raspunsurile la intrebarea de mai sus)
Daca nu stiti, aflati de la RATB:
Raspuns 1: 50(CINCIZECI) DE MINUTE!
Raspuns 2:Un autobuz la fiecare 15 (cincisprezece) minutele
Probabil ca vor consuma Redbull in loc de motorina si vor avea dotari de ultima generatie, precum Always…Cu aripioare.